Over Ons

Piecom B.V. is een Rotterdamse familieonderneming welke slimme oplossingen levert in de professionele schoonmaak en business fashion. Ons doel is onze klanten succesvoller maken en hen in staat te stellen zich te focussen op hun kernactiviteiten. Door het slimmer en beter inrichten van processen dragen wij bij aan een werkomgeving waarin medewerkers en klanten zich prettig voelen.

 

Wij zijn gefocust en zien duurzame oplossingen als een uitdaging. Wat ons uniek maakt is een team dat iedere dag klaar staat en gaat voor onze klanten. Wij gaan echt voor the extra-mile. Met passie voor kwaliteit en liefde voor al onze producten en collecties, overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten van groot tot klein. Iedere dag streven wij naar beter en zijn wij continue in de weer onze processen nog beter in te richten en op een hoger niveau te opereren. Om focus en product-specifieke kennis te kunnen leveren kiezen wij ervoor om expertises te bij elkaar te brengen met elk een eigen business unit:

 

Piecom Cleaning Solutions:  “Samen Slimmer in schoonmaak oplossingen.”

De schoonmaakbranche is toe aan innovatie: robotisering, duurzaamheid en ergonomie zijn enkele kernbegrippen waarin Piecom een grote slag maakt. We kiezen voor ‘Smart Solutions’ waarmee we totaaloplossingen bieden op maat gemaakt voor uw specifieke uitdagingen. Door "intelligence behind cleaning" en persoonlijke service te combineren met een fijnmazig distributiesysteem levert Piecom toegevoegde waarde.

 

Piecom Business Fashion: “Samen Slimmer; uw identiteit is onze zorg.”

Ons business fashion team is specialist in ontwerp, productie en full-service projectmanagement van exclusieve en private label bedrijfskleding-projecten. Wij hebben succes door een combinatie van creativiteit, professionaliteit, kennis en ervaring. Voor onze klanten bieden we hier de belofte: “Happy to wear, Easy to work in.”

 

Onze tagline ‘Samen Slimmer’ willen wij graag met u verzilveren. De persoonlijke relatie met de klant is en blijft dan ook ons meest kostbare bezit.

Piecom hecht veel waarde aan het verankeren van de kwaliteitszorg binnen onze organisatie en hebben de volgende certificeringen:

Het milieubeleid van Piecom B.V. is op te vragen voor een ieder die hierin geïnteresseerd is.

Piecom B.V.     |  Kvk 24173233     |      BTW NL 007489468B01

CONTACT

Bovendijk 192

3045 PD Rotterdam

Nederland

010 - 461 45 25


info@piecom.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag            08:30 - 17:00

Dinsdag              08:30 - 17:00

Woensdag          08:30 - 17:00

Donderdag        08:30 - 17:00

Vrijdag                08:30 - 17:00

 

SOCIAL MEDIA

Tijd voor Piecommunicatie?

© Copyright Piecom B.V. - 2018 - All Rights Reserved