Business Fashion

Visie

 

Wij leveren slimme identiteit oplossingen in bedrijfskleding die zorgen dat de corporate Identity van onze klanten op een hoger niveau komt en de medewerker de hoogste gebruikersvriendelijkheid ervaart. Zo dragen wij bij aan de herkenbaarheid en hospitality van onze klanten.

 

 

Piecom Business Fashion is  een one-stop shop voor bedrijven die hun corporate identiteit middels bedrijfskleding  op een hoogwaardige manier willen uitstralen en waarin medewerkers zich veilig en comfortabel voelen. Door het slimmer en beter inrichten van de processen en de  productie dragen wij bij aan het succes van onze klanten. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteit.

 

 

Bij Piecom Business Fashion draait het om beleving en  het versterken van de identiteit van onze klanten. Dat noemen we “Samen Slimmer ; uw identiteit is onze zorg.”

Missie

 

Onze missie  is het bieden van smart identity solutions: een duurzaam product leveren dat uw corporate identity naar een hoger niveau tilt en uw medewerkers een blij gevoel geeft.  Voor onze klanten bieden we hier de belofte: “Happy to wear, Easy to work in.”

 

Het ogenschijnlijk eenvoudige principe van business fashion blijkt in deze snel veranderende en veeleisende  wereld  een complexe  materie. Een corporate identity laat zich in weinig gevallen eenvoudig vertalen  in zeer comfortabele  kleding met een hoogwaardige uitstraling , vervaardigd uit duurzaam materiaal die zowel mens als milieu spaart. Geen enkel bedrijf kan meer heen om de scherpe focus op CSR en MVO; intern naar de eigen medewerkers en zeker  met de klemtoon op herkomst van kleding. Duurzaamheid is hierin net zo belangrijk als het draagcomfort en het plezier waarmee uw medewerkers uw bedrijf vertegenwoordigen.

 

Dat is waarom Piecom Business Fashion  ‘Smart Identity Solutions’ brengt. Wij zijn een strategische  partner en zijn bij alle stappen in het proces betrokken. Met de Piecom Business Fashion Scan signaleren- en benutten we kansen en mogelijkheden op het gebied van inkoop, design, productie, draagcomfort, duurzaamheid en kostenbesparing.

ONZE MERKEN

Piecom B.V.     |  Kvk 24173233     |      BTW NL 007489468B01

CONTACT

Bovendijk 192

3045 PD Rotterdam

Nederland

010 - 461 45 25


info@piecom.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag            08:30 - 17:00

Dinsdag              08:30 - 17:00

Woensdag          08:30 - 17:00

Donderdag        08:30 - 17:00

Vrijdag                08:30 - 17:00

 

SOCIAL MEDIA

Tijd voor Piecommunicatie?

© Copyright Piecom B.V. - 2018 - All Rights Reserved

Ontwerp en bouw: Lines by Gail